Luoti Group

- rakennusliike

Ammattitaitoinen korjausrakentaminen & remontointi
Kuopion alueella

KORJAUSRAKENTAMINEN KUOPION SEUDULLA

Luoti Group toteuttaa kotisi tai muun kiinteistösi remontin aina suunnittelusta toteutukseen, näppäränä avaimet käteen -palveluna. Toteutamme kotisi tai muun kiinteistösi remontin suunnittelusta lähtien. Myös erilaiset osatoteutukset voidaan toteuttaa osaavien tekijöidemme toimesta kustannustehokkaasti. Teemme laajamittaiset peruskorjaukset ja perusparannukset sekä remontteja niin keittiöön, märkätiloihin kuin vaikkapa toimitiloihin. Teemme rakennussaneerausta myös ulkona mm. Salaojaremonttien, piharemonttien ja sokkelinkorjaamisen ja perustuksien korjaamisen muodossa muodossa. Korjausrakentaminen eli saneeraus tehdään tilamuutoksena, lisärakentamisena tai rakennuksen elinkaarta säilyttävänä toimenpiteenä.

Näin tilaat korjausrakentamisen ammattilaiset:

Soita 0500 674 403

TAI

OTA YHTEYTTÄ

Meiltä saat:

 • Pienet peruskorjaukset
 • Laajat perusparannukset
 • Julkisivuremontit
 • Kattoremontit
 • Putkistokuvaukset
 • Laajennustyöt
 • Keittiöremontit
 • Kylpyhuoneremontit
 • Saunaremontit
 • Huoneistoremontit
 • Toimitilamuutokset
 • Käyttötarkoituksen muutokset


Säästä rahaa remontissasi

Kun tavoitteena on laadukas korjausrakentaminen järkevin kustannuksin – Luoti Group toteuttaa ne. Tarjoamme remonteille myös joustavaa rahoitusta. Pyydä meidät kartoituskäynnille, niin pääsemme tuumailusta toimeen. Osaavissa käsissä kokonaisuus pysyy kasassa ja kestävästi tehty toteutus on lisäksi selvää säästöä tulevaisuudessa.


Sisätilaremontit – teemme myös märkätilaremontit

Kattaviin remonttipalveluihimme kuuluvat sisätilaremonteista mm. kylpyhuoneremontit, saunaremontit, keittiöremontit ja huoneistoremontit. Kaikki tehdään aina asiakkaan toiveesta ja tyyliä mukaillen. Annamme kuitenkin mielellämme oman ammattitaitoisen panoksemme ja näkemyksemme kohteeseen.


Missä kunnossa putkistot ovat?

Meiltä saat tarpeen mukaan myös putkistokuvaukset. Kartoitamme salaoja- ja sadevesi, sekä hulevesiputkiston kunnon huolellisesti – mahdolliset tukkeumat, juuristot ja vauriot käyvät ilmi putkistokuvauksessa. Kuvauksen pohjalta on hyvä suunnitella korjausrakentamisen laajuutta.


Kosteusvaurioiden korjaukset

Kosteutta on voinut päästä pintamateriaaleihin ja rakenteisiin monestakin syystä. Teemme kosteusvaurion korjaustyöt mm. lattiaan, seiniin sekä ylä-, ala- ja välipohjiin. Huolellinen purkutyö, kuivatus ja uudelleenrakennus takaavat turvallisen ja kestävän lopputuloksen.


Salaojaremontti ja piharemontti on kiinteistön arvoa kohottava investointi

Meiltä saat salaojien kunnostukset ammattitaitoisesti. Kartoitamme salaojien kunnon ja suunnittelemme ja teemme salaojasaneerauksen / piharemontin halutussa laajuudessa vastaamaan nykyvaatimuksia, sekä nostamaan kiinteistön arvoa ja pihan käyttö mukavuutta, sekä käyttömahdollisuuksia.


Pihasuunnitelmat ja pihanrakentaminen

Pihan suunnittelu kannattaa ottaa työn alle jo muuta ulkopuolen remonttia suunniteltaessa. Silloin on mahdollista säästää kustannuksissa, kun kaikki asiat on huomioitu jo alusta alkaen. Teemme tarvittavat pihan- salaojitukset, routaeristykset, massanvaihdot, tukimuurien- ja aitojen perustukset, sähköputkitukset pihavalaistuksille / sähköauton latauspisteille/ autolämmityspisteille ja hulevesiviemäröinnit jo muun kiinteistösi ulkoremontin yhteydessä valmiiksi. Täten piha-alueiden pohjatyöt ovat valmiina uusia pihakiveyksiä ja muita pintarakenteita varten, eikä pihaa tarvitse kaivaa auki uudelleen.


Toimitilojen saneeraukset ja tilamuutokset

Kun toiminta laajenee, tai palvelujen luonne muuttuu, voi olla tarpeen tehdä pieniä tai isompia tilamuutoksia. Annamme mielellämme panoksemme toimitilamuutoksiin jo suunnitteluvaiheessa, joten olethan yhteydessä jo varhaisessa vaiheessa hahmottelua. Toteutamme myös toimitilojen saneeraukset asiantuntevasti.

Meistä korjausrakentamisen ammattilaisina:

Rakennusliike Luoti Group tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua uudis- ja korjausrakentamiseen. Toteutamme terveitä, kestäviä ja viihtyisiä tiloja niin yksityisille, yrityksille kuin julkisen sektorin tarpeisiin. Olemme vuonna 2012 perustettu yritys, joka taipuu monenlaiseen tekemiseen laatua unohtamatta.


Miksi valita meidät toteutukseen?

Meillä mennään eteenpäin laatu korkeana pitäen. Huomioimme muuttujat myös projektin alettua ja etsimme ratkaisuja niiden ilmettyä. Juuri tämä on yksi merkittävä ero moneen kilpailijaamme verrattuna. Myös palvelukattauksemme on varsin laaja, ja tekijät löytyvät saman katon alta tuoden asiakkaillemme tilaukseen helppoa sujuvuutta. Meillä eri työvaiheet sujuvat saumattomasti ilman aikataulutusongelmia ja epäselvyyttä työnjaosta. Vastaava työnjohto kokoaa tekemisen, lopputuloksena on kestävästi toteutettu korjausrakentaminen.

Olemme mainio kumppani etenkin silloin, kun tarvitset varmaa tekijää kohteellesi. Voit olla mahdollisesti jo hieman rakentamisesta tietävä ja olet huomannut, että alalle mahtuu monenlaista tekijää ja toteuttaja projektillesi kannattaa valita tarkoin. Jos olet juuri ostanut ensiasunnon tai edessä on muuten ensimmäinen remontti on työhön syytä valita asiansa osaava remonttiliike Luoti Group.

Toiminnassamme panostamme joustavuuteen ja asiakaslähtöiseen suunnitteluun. Toteutamme mielellämme myös haastavammat ja yksilölliset ratkaisut. Näin asiakkaidemme toiveet ja vaatimukset täyttyvät paremmin ja lopputulos on toivotunlainen. Pyrimme jättämään jälkeemme tyytyväisen asiakkaan, joka palaa luoksemme tulevissakin hankkeissa. 


Kotimaisuus on korjausrakentamisessakin arvostettu ja kestävä valinta. Pyrimme käyttämään mahdollisimman paljon kotimaisia materiaaleja ja välttämään ympäristön kuormitusta toiminnallamme, muun muassa uusiokäyttämällä materiaaleja mahdollisuuksien mukaan.


Pyydä tarjous kohteeseesi!

Luoti Group toteuttaa rakennussaneeraukset kaikkiin tarvittaviin kohteisiin. Saat ammattitaitoisen remonttitiimimme Kuopioon ja lähikuntiin. Kun kyseessä on korjausrakentaminen, kannattaa meiltä pyytää tarjous.


Ota yhteyttä!