Luoti Group

- rakennusliike

Omakotitalon rakennus ja muut toteutukset Kuopion seudulla

Luoti Group toteuttaa kaikenlaiset uudisrakennukset asiakkaan toiveen mukaan mm. alueilla Kuopio, Siilinjärvi, Tahko, Nilsiä ja Lapinlahti. Meillä uudisrakentaminen tarkoittaa kokonaisvaltaista palvelua alkaen tontin raivauksesta vesikattoon saakka. Kun valitset kumppaniksi meidät, saat yhden ja saman yhteyshenkilön, jonka kanssa asioida projektiin liittyvissä asioissa koko rakennusprojektin ajan. Yhdellä sopimuksella otamme pääurakoitsijana kokonaisvastuun kotinne tai muun hankkeen rakentamisesta aikataulussa ja vaatimusten mukaisesti. 

Omakotitalon rakentaminen avaimet käteen -toteutuksena

Toteutamme talon rakennustyöt aina talon tontin raivauksesta talon pohjatöihin, perustuksiin ja vesikattoon saakka. Rakennustiimimme huolehtii kaikista tarvittavista viimeistelyistä sisällä ja ulkona. Meillä työvaiheet etenevät saumattomasti rakenteista kohti huoliteltuja yksityiskohtia. Omakotitalojen lisäksi meiltä onnistuvat muutkin rakennustyöt: toteutamme esimerkiksi pihapiiriisi autotallin ja terassin sekä kesäpaikkaasi huvilan kera saunan ja laiturin.

Rakennamme myös teollisuushallit, yritystilat ja rivitalot

Myös teollisuushallit ja yritystilat, rivitalot sekä muut pienemmät ja suuremmat uudiskohteet valmistuvat avullamme luotettavasti avaimet käteen -valmiiksi.

Kattava ammattitaitomme sujuvoittaa ja vähentää työvaiheiden päällekkäisyyksiä pitäen kustannukset kurissa

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia rakennusalanpalveluja uudiskohteiden avaimet käteen -rakentamisesta aina vaativaan korjausrakentamiseen. Rakennamme kappaletavarasta tai valmiista elementeistä kohteen mukaan. Toteutamme myös valmiit pihat, joiden suunnittelu otetaan huomioon jo projektin alkuvaiheessa. Konseptimme ja tapamme toimia, on välttää työvaiheiden päällekkäisyyksiä ja turhia kustannuksia.

Viimeistelyä vaille? Toteutamme maisemoinnit, puutarhat, tiet, sadevesijärjestelmät ja salaojat

Pohjatöiden yhteydessä teemme myös tarvittavat rakennekerrokset, eristykset ja hulevesiviemäröinnit valmiiksi tulevia pihakiveyksiä ja parkkialueita varten. Katso tarkemmin maanrakennuksesta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Monta hyvää syytä valita Luoti Group:

  • Järkevä työnhinnoittelu
  • Helpot avaimet käteen -toteutukset
  • Yksi toimija rakennusvaiheen eri alueisiin
  • Kokeneet tekijät – rakennamme ja remontoimme kuin itselle
  • Osaava projektinjohto pitää urakat hallinnassa
  • Tiedät mitä tapahtuu, panostamme vahvasti myös tiedotukseen
     

Kuopiolaiselta Luoti Groupilta saat luottamuksen arvoista remontti- ja rakennuspalvelua.

Ota yhteyttä »