MaaNrakennus Kuopion seudulla

Ota yhteyttä!

 

 

 

MaaNrakennus Kuopion seudulla

Ota yhteyttä!

Luoti Group toteuttaa maarakennustyöt ja viherrakennuspalvelut monenlaisiin kohteisiin. Tarjoamme maarakennusta mm. alueilla Tahko, Kuopio, Siilinjärvi, Nilsiä ja Lapinlahti. Vuosien varrella olemme 

toteuttaneet laajasti niin yritysten, yksityisten, taloyhtiöiden, kuntien, kuin muidenkin toimijoiden maarakennustöitä. Teemme tiet, pohjarakenteet, maaleikkaukset, tukimuurit, kuivatukset, viemäröinnit, erilaiset urheilukentät, ulkoilu-alueet, hiekkarannat ym.

Monipuolista maarakennusta

Mm. yritykset, kunnat ja taloyhtiöt voivat tilata meiltä maa- ja tierakennustyöt. Rakennamme uudet tiet ja yksityistiet, sekä korjaamme vanhat. Tierakentamiseen liittyy olennaisesti myös ympäristörakentaminen. Kysy tarjous tien rakentamisesta ja asfaltin pohjatöistä meiltä.

 

Teemme:

6

  • maansiirrot

  • massanvaihdot

  • ruoppaukset

  • piha-, kivi- ja vihertyöt sekä pihasuunnitelmat

  • terassit ja pohjatyöt

  • salaojasaneeraukset

  • jätevesijärjestelmät

  • tiet.

Kysy lisää!

Koneurakointi

Teemme mm. kaivinkone, pitkäpuomikaivinkone, iskuvasara, pyöräkuormaaja ja trukkipiikkityöt. Kiviainestuottajille mm. kallionpuhdistus, poratiet ja maansiirto. Louheen kuormaus ja siirto. Myös konelumityöt ja muu talvikunnossapito.

 

Talonrakentamisen yhteydessä saat meiltä kaikki tontilla tarvittavat rakennus- ja maanrakennustyöt. Hoidamme myös erilaiset vihertyöt, kivityöt, louhinnan ja terassien rakentamisen.

Salaojitus ja sadevesijärjestelmät

Rakennamme uudet salaojat ja remontoimme vanhat avaimet käteen -periaatteella. Saat meiltä myös sadevesiputket, jätevesijärjestelmät, hulevesiviemäröinnit, perustusten kuivatukset ja routaeristykset. Kauttamme onnistuu myös salaojien kuvaus.

 

Riittämätön ja toimimaton salaojitus on vakava riski kiinteistölle ja sen asukkaiden terveydelle. Hyvin toteutettu salaojitus puolestaan suojaa taloa tai muuta rakennusta kosteus- ja homevaurioilta. Ota yhteyttä, niin hoidetaan asiat ajoissa kuntoon!

Yhteystiedot