Piha- ja ympäristörakentaminen Kuopion seudulla

Ota yhteyttä!

Tarjoamme piha- ja ympäristörakentamista Kuopion seudulla. Suunnitellaan ja tehdään unelmiesi piha, jossa on huomioitu

käyttötarkoituksen lisäksi ympäristön ja rakennusten asettamat rakenteelliset vaatimukset kestävän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Viihtyisä ja toimiva piha on sijoitus omaan hyvinvointiin ja turvallisuuteen, sekä kiinteistön arvoon. Suunnittelemme ja rakennamme pihat avaimet käteen toteutuksina tai osatoteutuksina.

Pihaa rakennettaessa on huomioitava lukuisia seikkoja liittyen mm. piiloon jääviin maarakenteisiin, rakennusten terveyteen, ilmastoon, materiaalivalintoihin, valaistukseen ja valmiin pihan kunnossapitoon. Tehdään teillekin piha, joka on rakennettu kestämään aikaa. Rakentamallemme pihalle annamme hoito-ohjeet niin kasvien, kuin muidenkin materiaalien osalta. Tarvittaessa myös ylläpidämme ja huollamme pihasi.

Viihtyisä, terveellinen ja turvallinen ympäristö

Palvelumme:

5

  • pihojen korjausrakentaminen

  • pihojen rakentaminen uudisrakentamisen yhteydessä

  • maantasoitus ja -siirtotyö

  • pihasuunnitelmat ja kasvien istutus yhteistyökumppanimme kautta

  • pihan rakentaminen avaimet käteen -pakettina suunnitelmasta viimeistelyyn.

Ota yhteyttä!

Kivityöt täydentävät piharakentamisen palvelua

Haaveiletko yksilöllisestä piha-alueesta, joka ihastuttaa oman talon väen ja vieraat? Kysy meiltä kokonaisvaltaisesta pihapalvelusta. Saat meiltä myös kivityöt – tutustu tai kysy lisää.

Yksilöllinen terassi tai laituri

Hoidamme kaiken maanrakentamisen rakennuskohteissamme pohjatöistä aina viherrakentamiseen asti. Teemme myös erilaiset terassit ja laiturit. Kysy meiltä tarjousta.

Yhteystiedot